Monday, September 6th 2010, 7:12pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

viktor007

Intermediate

1

Sunday, July 4th 2010, 9:52pm

Törlési kód

Egyszerűen a regisztrációnál be kéne vezetni azt hogy meg kell adni nem tudom hány számjegyből álló kódot amit arra kell használni hogy ha ki akarod törölni akkor csak úgy tudod hogy megadod ezt a kódot.Így nem tudnák törölni a karaktert ha esetleg feltörnék.Ezt még véletlenül sem lehet megadni valakinek mert az egy dolog hogy tudja egy olyan ember a jelszavamat akiben nagyon megbízok de egy törlési kódot mért adnék meg bárkinek is.
  • Go to the top of the page

fqpk

Professional

Occupation: nothing

2

Monday, July 5th 2010, 8:58am

Sztem nem kell tulbonyolitani ! Törlést el kell törölni ! Ne legyen.. ! Igy nem lesznek feltört karakterek, amiket törölni kell.. Ilyen egyszerü... De ha már a törlést nem akarják eltörölni, akkor ez lenne a legjobb megoldás tényleg !
Mondjunk le SPről az árvízkárosultak javára !!

Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
“Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót.”
Felállt, kihúzta a számítógépet, és kidobta a sörömet.

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

Banned Banned Banned Banned

Occupation: DarkStar_One

3

Monday, July 5th 2010, 12:03pm

Szerintem meg töröljünk a játékból minden Antivirust :D
nem ám. csak vicc volt :)
Szerintem nem kell túlbonyolítani ezt a törlés dolgot. Egyszerűen találjatok ki olyan jelszót, amit nehéz kitalálni. legyen benne szám. kis-nagybetű, szókéz, meg mittoménmi...
Ha ugyan az a jelszavad, mint a felhasználónved, vagy nemtom, akkor ne csodálkozzon, az, akinek feltörték. Anno Bly26 karakteremnél, Bly26 volt a jelszavam is. De mégse törték fel XD
"Az élet egy szar játék, d e kurva jó a grafikája" :D

http://www.kepfeltoltes.hu/view/091023/_…ltoltes.hu_.jpg

fqpk

Professional

4

Monday, July 5th 2010, 6:07pm

Ez nem annak a kérdése h milyen a jelszavad.. figyi, ha kitalál vki egy 6 karakterű jelszót, szted egy 10es nem fog neki menni ? Ha felakarja törni, ugyis felfogja.. Lehet az a neved is.. vagy egy értelmetlen szó :u cr2t4knc4a, téged meg csak azér nem törtek fel, mert nem látták értelmét a te karid feltőrésének :D

“Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót.”

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

5

Monday, July 5th 2010, 8:24pm

Ez nem annak a kérdése h milyen a jelszavad.. figyi, ha kitalál vki egy 6 karakterű jelszót, szted egy 10es nem fog neki menni ? Ha felakarja törni, ugyis felfogja.. Lehet az a neved is.. vagy egy értelmetlen szó :u cr2t4knc4a, téged meg csak azér nem törtek fel, mert nem látták értelmét a te karid feltőrésének :D

Hát darkbrothernél jobb volt a karim az 100%, ugyhogy kuss -.-

JoCkAs

Intermediate

6

Tuesday, July 6th 2010, 2:04am

Tévedsz! Egy sok karakteres jelszót találomra nem lehet feltörni csak úgy...csak ha olyan a jelszó! A top5öt sem törték fel...pedig azokat lenne értelme, nem? :)) Szóval ez nem azon múlik.

"Nem nagyon hittem a kereszténységben, amíg rá nem jöttem, hogy ÉN vagyok Az Isten."

CoolerMaster HAF-932;Enermax Modu82+ 425W;Asus P5K;Intel C2D E8200;4GB GEIL;ATi Radeon HD3850;WD 1TB+320GB+200GB;Creative SB X-Fi Titanium Fatal1ty Professional;Leadtek PxDVR3200 H

fqpk

Professional

7

Tuesday, July 6th 2010, 6:49am

De sztem abban egyetértünk, ha vki felakarja törni vki kariját, és ÉRT HOZZÁ ! akkor nyilvánvalóan megtesz.. nem arra gondoltam , h találomra ütögeti a számokat , betűket.. programra gondoltam.. vagy bármi ilyesmire.. Ugyanis aki feltörte a karikat... az nem egyszerüen csak ütögeti a számokat... Gonodlom én... Hanem vmi programot használ a kód megfejtésére, ami pillanatokon belül a megoldásra viszi a kis hackerünket... Kayron, engem ne kussoltas ;)
Jockas, nem lenne tul sok értelme a top10eseket feltörni! Aki lejut odáig, h feltud türni egy karaktert, az már biztos h nem hülye.. és nem akarja elcseszni ! A gacker tudhatja h a top10esek mindent tudnak a játékról, biztos hetente megnézik a törlést.. stb.. Szóval nem lenne 100% a sikere.. De ha viszont egy erős, de nem a top akárhányban benne lévőt tör fel, akkor azt fogjuk mi hinni a hacker szerint, h ááá biztos csak véletlen megnyomta a törlést az annyi.. De ha ez Single-val vagy akárki mással, boviarral, vagy tudom is én kivel történne, akkor aztmondanánk, ez tuti feltörés.. mindenki pánikolna.. Nem hülye az aki feltörte a cuccokat.. az biztos ! Remélem lehet követni a gondolatmenetemet :)

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

8

Tuesday, July 6th 2010, 8:13am

De sztem abban egyetértünk, ha vki felakarja törni vki kariját, és ÉRT HOZZÁ ! akkor nyilvánvalóan megtesz.. nem arra gondoltam , h találomra ütögeti a számokat , betűket.. programra gondoltam.. vagy bármi ilyesmire.. Ugyanis aki feltörte a karikat... az nem egyszerüen csak ütögeti a számokat... Gonodlom én... Hanem vmi programot használ a kód megfejtésére, ami pillanatokon belül a megoldásra viszi a kis hackerünket... Kayron, engem ne kussoltas ;)
Jockas, nem lenne tul sok értelme a top10eseket feltörni! Aki lejut odáig, h feltud türni egy karaktert, az már biztos h nem hülye.. és nem akarja elcseszni ! A gacker tudhatja h a top10esek mindent tudnak a játékról, biztos hetente megnézik a törlést.. stb.. Szóval nem lenne 100% a sikere.. De ha viszont egy erős, de nem a top akárhányban benne lévőt tör fel, akkor azt fogjuk mi hinni a hacker szerint, h ááá biztos csak véletlen megnyomta a törlést az annyi.. De ha ez Single-val vagy akárki mással, boviarral, vagy tudom is én kivel történne, akkor aztmondanánk, ez tuti feltörés.. mindenki pánikolna.. Nem hülye az aki feltörte a cuccokat.. az biztos ! Remélem lehet követni a gondolatmenetemet :)

csak tudod az ilyan kémprogramok nem teremnek csak úgy sitty--sutty...
Én pédául ismerem azt (elfelejtettem a nevét), ami a gépeden a lenyomott billentyűket rögzíti, de ez csak azoknak lehetséges, akik egy gépről játszanak. Pl.hats Raszputyin. Ha Raszputyinnak meglenne ez a programa(internetről letölthető), akkor feltudná törni HAtsu karakterét.
A másik a teamwiewer, de igazából ez sem erre specializálódott. Viszont bekell írni egy IP címet, és egy megadott kódot, és máris te irányítod annak a bizonyos embernek a gépét. És ha mondjuk bevan neki állítva, hogy jelszó megjegyzése, akkor már játszhatsz is a keirjával, kirakhatod olcsón a fektepiacra a cuccait... és egyéb. Vagy megnézheted a z üzeneteit, és ott aszem, amikor regisztrálsz a DP-re, küld vissza egy üzenet, amiben megadja, hogy mi volt a jelszavad. És, akkor máris emgtudod az illető jelszavát.

fqpk

Professional

9

Tuesday, July 6th 2010, 3:59pm

Az 1.-t én is ismerem.. És nagyon h*lyéknek be is lehet rakni a gépébe... Ezekhez a programokhoz 0 , ismétlem 0 tudás kell.. És tudod, aki ért a "komolyabb" programokhoz, az nyilván programozó kell h legyen ! Egy "kis" hackerkedés az ne abból áll, h a progi kitörli a segged.. Álmodsz.. Komoly programozói nyelvek kellenek hozzá, profi angol.. És ha már ilyen fejlett a mi kis hackerünk, akkor mért ne tudná, h honnan kell megszerezni a kívánt dolgokat ? hm ? Én személyesen nem ismerek hackert.. de legjobb ismerősöm egy hackerrel volt együtt elsős ( gimibe) aztán ő átment infóra.. de a kapcsolatot tartották, annyit tudok, ha gugliba vmi kódokat kell beirni, és kapsz egy oldalt, a nevét nem mondanám el.. Esetleg Pm ben, de 1 filmről kapta a nevét... Szval ennyit a slity slutyról.. neki még a slity slutynál is könyebb.. mi meg megse fogjuk tudni hogy kell.. hacsak nem programozó lesz vki... Kayron.. ennyit az okosságról ;)

JoCkAs

Intermediate

10

Wednesday, July 7th 2010, 4:25am

programozás és hacker két külön kategória :D A gépre magától semmi sem települ...a legjobb programozó sem tud mit kezdeni a legjobb programmal sem, ha azt a célpont nem telepíti! :D A hacker az operációs rendszer és/vagy a böngésző hibáit használja ki, hogy infókat tudjon meg. Elég nehéz olyan gépet feltörni, aminek nem tudod a címét... :D Így máris felejtős a téma, hogy itt bárkit is hacker támadna meg. Így mind a ketten hülyeségeket beszéltek. Brute force módon az oldalt támadni meg... ki lenne olyan ostoba?

Akik accját feltörték tuti, hogy a jelszó nehézsége miatt. Tudtommal egy esetben volt saját hibából adódó jelszólopás.

Top10 accját feltörni nem lenne 100% siker? :DD erre alapozva a többiekét sem törnék fel...

"Nem nagyon hittem a kereszténységben, amíg rá nem jöttem, hogy ÉN vagyok Az Isten."

CoolerMaster HAF-932;Enermax Modu82+ 425W;Asus P5K;Intel C2D E8200;4GB GEIL;ATi Radeon HD3850;WD 1TB+320GB+200GB;Creative SB X-Fi Titanium Fatal1ty Professional;Leadtek PxDVR3200 H

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

11

Wednesday, July 7th 2010, 9:05am

Tévedsz JoCkAs, én nem beszélek hülyeségeket, csak fqpk. Én is pont arra próbáltam rávilágítani, hogy nem lehet Slitty-slutty felheckerkedni valakinek az accountját... Hanem neki is telepítenie kell a gépére bizonyos dolgokat... De ki lenne olyan hülye? :D