Ez nem annak a kérdése h milyen a jelszavad.. figyi, ha kitalál vki egy 6 karakterű jelszót, szted egy 10es nem fog neki menni ? Ha felakarja törni, ugyis felfogja.. Lehet az a neved is.. vagy egy értelmetlen szó :u cr2t4knc4a, téged meg csak azér nem törtek fel, mert nem látták értelmét a te karid feltőrésének![]()

Ez nem annak a kérdése h milyen a jelszavad.. figyi, ha kitalál vki egy 6 karakterű jelszót, szted egy 10es nem fog neki menni ? Ha felakarja törni, ugyis felfogja.. Lehet az a neved is.. vagy egy értelmetlen szó :u cr2t4knc4a, téged meg csak azér nem törtek fel, mert nem látták értelmét a te karid feltőrésének![]()
Szóval ez nem azon múlik. 
De sztem abban egyetértünk, ha vki felakarja törni vki kariját, és ÉRT HOZZÁ ! akkor nyilvánvalóan megtesz.. nem arra gondoltam , h találomra ütögeti a számokat , betűket.. programra gondoltam.. vagy bármi ilyesmire.. Ugyanis aki feltörte a karikat... az nem egyszerüen csak ütögeti a számokat... Gonodlom én... Hanem vmi programot használ a kód megfejtésére, ami pillanatokon belül a megoldásra viszi a kis hackerünket... Kayron, engem ne kussoltas![]()
Jockas, nem lenne tul sok értelme a top10eseket feltörni! Aki lejut odáig, h feltud türni egy karaktert, az már biztos h nem hülye.. és nem akarja elcseszni ! A gacker tudhatja h a top10esek mindent tudnak a játékról, biztos hetente megnézik a törlést.. stb.. Szóval nem lenne 100% a sikere.. De ha viszont egy erős, de nem a top akárhányban benne lévőt tör fel, akkor azt fogjuk mi hinni a hacker szerint, h ááá biztos csak véletlen megnyomta a törlést az annyi.. De ha ez Single-val vagy akárki mással, boviarral, vagy tudom is én kivel történne, akkor aztmondanánk, ez tuti feltörés.. mindenki pánikolna.. Nem hülye az aki feltörte a cuccokat.. az biztos ! Remélem lehet követni a gondolatmenetemet![]()

A gépre magától semmi sem települ...a legjobb programozó sem tud mit kezdeni a legjobb programmal sem, ha azt a célpont nem telepíti!
A hacker az operációs rendszer és/vagy a böngésző hibáit használja ki, hogy infókat tudjon meg. Elég nehéz olyan gépet feltörni, aminek nem tudod a címét...
Így máris felejtős a téma, hogy itt bárkit is hacker támadna meg. Így mind a ketten hülyeségeket beszéltek. Brute force módon az oldalt támadni meg... ki lenne olyan ostoba?
D erre alapozva a többiekét sem törnék fel...