This post has been edited 1 times, last edit by "Deleee" (May 19th 2010, 9:57pm)
Emerikben értékelni kell, hogy nyilt és őszinte. Ami itt nem mondható el sokakról
Üdv mindenkinek!
Szeretnék bemutatkozni
Név: Sillinger Erik
Születési hely, idő : Budapest, 1995. november 16.
Kor:14 (de agyilag felnőtt vagyok LOL)
Faj:Vuki hehe, igazából ember
Vallás: Keresztény
Játékok: Dp ezerrel
Lakhely:keszthely.....
Hobbi: Dp-zés, foci, zene hallgatás![]()
Zenei stílus:Hip-hop, rock, metal
Kedven előadók:Eminem, Linkin Park, Bullet for my Valentine
Nagy segítőim a játékban: PubUnderPub a nagy Rock and Roll király, MuadDib a bölcs Jedi Mester, aki sok jó tanáccsal látott el , és SingleWarrior. Tőle tudtam meg, hogy hogyan lehet megszerezni ilyesmiket: cézium kopresszor, fénycsövek, meg ilyesmi
A játékot decemberben kezdtem Bly26 néven.utána lett 5 profilom, és kitiltottak multizás miatt... (nem tudtam, hogy nem szabad több profilnak lennie.... túl hosszú volt a szabályzat, és lusta voltam elolvasni ). Ekkor lett meg (február) Emerik nevű karakterem,amivel jelenleg is játszom. Ezek után andikával letöröltettem a profilokat amikkel "multiztam". Azóta becsületesen játszom, és bár sokan utálnak itt a fórumon, én élvezem a játékot . Sok vádat kapok, hogy csaló vagyok, meg hálátlan.... Erről mindenki azt hisz amit kívánErről annyit mondok, hogy én nem tudtam, ezt a multizás dolgot, és miután megtudtam, azóta nem is csinálom, és nem is szándékozok.
ezen kívül még jó barátom a játékbaneathLuke,boviar,Incubishu, thedarkangel, MuadDib, halacska, lionviktor, adamkaka14, Dev1l, és KEILBOR.

Nem azt mondtad hogy a tesód egy skinhead?

...... egy ezüstérmem íjászatból![]()
...... egy ezüstérmem íjászatból
Örömmel olvasom, hogy van egy ezüst érmed íjászatból.Milyen íjjal szerezted az érmet?
A gyermekem bokirobi is íjászkodik. Már sok versenyen sikeresen részt vett és neki is van több arany, ezüst és bronz érme. Egy Samick Polaris márkájú vadász reflex íjjal szokott versenyezni.
Rendszeresen részt vesz Ópusztaszeren az íjásztalálkozón is.
/

elolvastam, amit írtál KLON.

This post has been edited 3 times, last edit by "Kayron Jarvis" (Jun 19th 2010, 4:44am)
Hali!
Emerik, szerintem szedd össze magad és csapj oda.
Nyomatod a fórumot mint atom, klikkelhetnél közbe párat az oldalon is !
üdv