Friday, September 10th 2010, 1:25am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

CIKLON

Intermediate

Occupation: Immun rendszer

21

Wednesday, May 19th 2010, 12:25pm

Emerikben értékelni kell, hogy nyilt és őszinte. Ami itt nem mondható el sokakról.
Ez már nem sokáig lesz igy, ezen majd az élet változtatni fog. :)
De egyenlőre Kayron kapitány szerintem igy jó, ahogy van, itt mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen... :)
Kiváncsi leszek, Kayron kapitány galaxisban való tartózkodása meddig fog tartani, remélem, sokáig, addig is hogy ne unatkozzon, őt és szövetségét sorozatos támadásoknak tesszük ki az Antivirus részéről. :)

Kayri! A mamádtól történő 10 ezres lehúzása nem szép dolog! De ezt majd később sajnos megbánod majd szerintem.. Lelkiismeret.. Bár ez attól is függ, mennyire szereted a mamádat és ő mennyire szeret téged.
Bár lehet, hogy a mamád a vallást jobban szereti, mint téged és tudja, hogy csak ezzel tud ilyenekre sarkallni, ha lefizet. :)
KLON nem vallásos... Bár hiszek sok dologban. Éppen ezért hogy nem vagyok vallásos, ezzel kapcsolatban nem is irok semmit, mert sokak nem értenének egyet velem, illetve viccelni sem akarok ilyesmivel..

Kayri, a verekedéssel meg vigyázz, mert kiverhetik a szemed, és aztán csak lesel! Vagyis csak lesnél, mert nem lesz szemed. :)
  • Go to the top of the page

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

Banned Banned Banned Banned

Occupation: DarkStar_One

22

Wednesday, May 19th 2010, 3:39pm

Nem én nyúlom le a pénzt... nem én mondom neki, hogy adjon vagy ilyesmi.
Engem kiskorom óta vallásosan neveltek, és ez most is így van. Azt nem mondom, hogy nem örülök a 10 ezresnek, de nem azért leszek bérmálkozó...
Az amit Deleee-nek írtam az csak poénkodás :)

Amúgy a mamának a tesóm a "kedvenckéje". Én a másik mamámat jobban kedveltem, de ő sajnos meghalt :(

Verekedéssel nem fogok vigyázni, ugyan is nincs miért. csak egy telefon, és mögöttem az egész Antivirus szövetség :D
Ezen kívül a csajok megvédenek :D

Kíváncsi vagy, hogy meddig fogok játszani?
Én sem tudom...
Annyit tudok, hogy ha már nagyon felhúztak, és direkt bosszantanak( pl: Deleee, JoCkAs), akkor hagyom abba a játékot. Először felfejlesztem a pilótámat nagyon erősre. Ezek után mindenkit legyőzök, aki a top 50-ben an, vagy ártott nekem, és ezek után törlöm magamat :)

Andika!
a kérésem továbbá is fennáll. Mindent törölj, amit Deleee írt ide. a Többit meghagyhatod :)
Ugyan is nem vagyok kíváncsi Deleee fikázására, és több névvel való ellátására...

UI: nem látom az Antivirus megígért támadásait :)
"Az élet egy szar játék, d e kurva jó a grafikája" :D

http://www.kepfeltoltes.hu/view/091023/_…ltoltes.hu_.jpg

23

Wednesday, May 19th 2010, 9:44pm

Több névvel nem én látlak el.Megoldod ezt te magad. Idézet: Hello Erik vagyok megmondanád mennyi pénzed van kéne egy kis adomány a szövimnek:idézet bezárva.Ez még bly26 néven jött. Na de mindegy igazából nincs jelentősége egy a lényeg megismertünk kayronbestonemerikbly26...na pápá Jaés még valami,nincs magad min felhúzni hiszen te mutatkoztál be milyen vagy :D

This post has been edited 1 times, last edit by "Deleee" (May 19th 2010, 9:57pm)

24

Thursday, May 20th 2010, 9:46am

Emerikben értékelni kell, hogy nyilt és őszinte. Ami itt nem mondható el sokakról

Pontosan azt teszem,értékelem az "őszinteségét". De be kell vallanom nem tudom pontosan,hogx mire is gondoltál. Szerintem senkiről sem mondható el,hogy nyílt és őszinte ebben a játékban.Ez egy szerepjáték mindenki azzá válik amivé akar. Nyilván a valós személyiségéből is visz valamit a játékba,de a többi... ON :szépen bemutatkoztál kayron,gratula

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

25

Thursday, June 17th 2010, 7:28pm

RE: Emerik alias kayron Jarvis :D

Üdv mindenkinek!
Szeretnék bemutatkozni :D
Név: Sillinger Erik
Születési hely, idő : Budapest, 1995. november 16.
Kor:14 (de agyilag felnőtt vagyok LOL)
Faj:Vuki hehe, igazából ember
Vallás: Keresztény
Játékok: Dp ezerrel
Lakhely:keszthely.....
Hobbi: Dp-zés, foci, zene hallgatás :thumbsup:
Zenei stílus:Hip-hop, rock, metal
Kedven előadók:Eminem, Linkin Park, Bullet for my Valentine
Nagy segítőim a játékban: PubUnderPub a nagy Rock and Roll király :thumbup: , MuadDib a bölcs Jedi Mester, aki sok jó tanáccsal látott el , és SingleWarrior. Tőle tudtam meg, hogy hogyan lehet megszerezni ilyesmiket: cézium kopresszor, fénycsövek, meg ilyesmi
A játékot decemberben kezdtem Bly26 néven.utána lett 5 profilom, és kitiltottak multizás miatt... (nem tudtam, hogy nem szabad több profilnak lennie.... túl hosszú volt a szabályzat, és lusta voltam elolvasni ). Ekkor lett meg (február) Emerik nevű karakterem,amivel jelenleg is játszom. Ezek után andikával letöröltettem a profilokat amikkel "multiztam". Azóta becsületesen játszom, és bár sokan utálnak itt a fórumon, én élvezem a játékot . Sok vádat kapok, hogy csaló vagyok, meg hálátlan.... Erről mindenki azt hisz amit kíván 8o Erről annyit mondok, hogy én nem tudtam, ezt a multizás dolgot, és miután megtudtam, azóta nem is csinálom, és nem is szándékozok. :sleeping:
ezen kívül még jó barátom a játékban:DeathLuke,boviar,Incubishu, thedarkangel, MuadDib, halacska, lionviktor, adamkaka14, Dev1l, és KEILBOR.

A tesóm meghalt 3 hónaposan, még nem is isemrtem.... ;(

viktor007

Intermediate

26

Thursday, June 17th 2010, 7:50pm

Nem azt mondtad hogy a tesód egy skinhead?

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

27

Thursday, June 17th 2010, 7:55pm

Nem azt mondtad hogy a tesód egy skinhead?

2 tesóm van.
az egyik 16 éves(skinhead), a másik meg 18 éves lenne, ha élne...

28

Thursday, June 17th 2010, 8:50pm

Jó a bemutatkozásod.

Nekem csak a vallással kapcsolatosan lenne pár észrevételem.

"Hit: nem akarni tudni, mi az igazság."

"A világ gonoszságára Istennek egyetlen mentsége van -, hogy nem létezik."

"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."

"Még mindig a legműveltebbek kiváltsága annak ismerete például, hogy az embernek idegrendszere van (nem pedig "lelke")."

"A kereszténység mindent megtett a kör bezárása érdekében, és már a kételyt is bűnnek nyilvánította. Ész nélkül, mintegy a csoda erejével kell a hitbe vettetnünk és úgy úsznunk benne, mintha a legtisztább és legvilágosabb, legegyértelműbb elemben lubickolnánk: ha a szárazföldet kutatnánk tekintetünkkel, már a gondolat is, hogy esetleg nem csak úsznunk kellene, kétéltű természetünk legfinomabb jelentkezése - már önmagában is bűnnek számítana! Jegyezzük meg, hogy ekképp ki van zárva a hit megindoklása és az eredetén való minden gondolkodás, mert ez bűnös dolog. Vakságot akarnak, mámort és örök énekszót ama habok fölött, amelyekben az ész megfulladt!"

"A lehangoltak gyógyszere. - Már Pál is úgy vélekedett, hogy áldozatra van szükség annak érdekében, hogy Istennek a bűn miatti mélységes lehangoltsága megszűnjön: és a keresztények azóta nem szűntek önmaguk fölötti rosszkedvüket egy áldozaton kitölteni -, legyen ez a "világ", a "történelem", az érzelem, mások öröme vagy békés nyugalma, valami jónak mindenképpen meg kell halnia az ő bűneikért (ha csupán in effigie is)!"

"A test keresztény interpretátorai. - Bármi is származik a gyomorból, a belekből, a szívverésből, az idegekből, az epéből vagy az ondóból - a számunkra teljességgel ismeretlen gép minden rendellenességét, elerőtlenedését, túlzott ingerlékenységét, véletlenszerűségét - az olyan kereszténynek, mint Pascal, föltétlenül erkölcsi és vallási jelenségként kell felfognia, azzal a kérdéssel, hogy vajon Isten vagy ördög, jó vagy gonosz, üdvösség vagy kárhozat rejlik-e bennük! Ó, szerencsétlen interpretátor! Mennyire csűrnie-csavarnia kell rendszerét! Mennyire kell csűrnie-csavarnia önmagát, hogy igaza legyen!"

"A kereszténységben vadászösztön él mindazok iránt, akiket bármivel kétségbe lehet ejteni - az emberiségnek csak egy része hajlamos erre. A kereszténység a nyomukban van, állandóan leselkedik rájuk."

Ez a pár gondolat származik:
Friedrich Nietzsche -től.

És mennyire igazak...
Incubushu admirális

Lidérc Kaptárhajók Szövetsége / L.K.SZ.
Web oldalam

"-Nekem senki nem mondja hogy ne legyek kemény.
Anyámmal élek, babettával járok, van egy macskám.
És Én ne legyek kemény?!"

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

29

Friday, June 18th 2010, 1:14pm

Van egy bronzérmem sakkból, és fociból.
Van egy megyei arany, meg egy bronz érmem kézilabdából, és egy ezüstérmem íjászatból :)

boviar2

Professional

30

Friday, June 18th 2010, 1:42pm

...... egy ezüstérmem íjászatból :)
Örömmel olvasom, hogy van egy ezüst érmed íjászatból.:thumbsup:Milyen íjjal szerezted az érmet?

A gyermekem bokirobi is íjászkodik. Már sok versenyen sikeresen részt vett és neki is van több arany, ezüst és bronz érme. Egy Samick Polaris márkájú vadász reflex íjjal szokott versenyezni.
Rendszeresen részt vesz Ópusztaszeren az íjásztalálkozón is
.

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

31

Friday, June 18th 2010, 1:48pm

...... egy ezüstérmem íjászatból :)
Örömmel olvasom, hogy van egy ezüst érmed íjászatból.:thumbsup:Milyen íjjal szerezted az érmet?

A gyermekem bokirobi is íjászkodik. Már sok versenyen sikeresen részt vett és neki is van több arany, ezüst és bronz érme. Egy Samick Polaris márkájú vadász reflex íjjal szokott versenyezni.
Rendszeresen részt vesz Ópusztaszeren az íjásztalálkozón is
.

Nekem Longbow íjam van (angol szász) /és most nem Longbow jedi mesterre gondolok :D /
Én a Festetics kupán lettem 2. helyezettt... benne is volt az újságban :)

CIKLON

Intermediate

Occupation: Immun rendszer

32

Friday, June 18th 2010, 9:08pm

Én csak azt tudom mondani, hogy szégyelljétek magatokat. Emeriket le HSZ vadászozzátok, meg mit tudom én, holott sok esetben ugyan azt csináljátok ti is! Amint ir valamit, valaki egyből ugrik és már le is támadja valamivel. Ráadásul teljesen rosszindulatúak vagytok vele szemben.
Kit bántott itt Emerik? Kit bántott meg? Ha meg valaki irt neki és megpróbált védekezni és megvédeni magát, akkor egyből nyenyenyenye... Egyből nekiugrottatok! Milyen dolog ez, hm? Ráadásul felnőtt létetekre. Emerik 14 éves. Lehet nem kedvelni, de ő ilyen és figyelembe kellene ezt venni.

Neutronium ügy.. Végre ki lett tiltva Emerik, aki orrvul neutroniummal akart kereskedni. Kit érdekel ez? Pl, mit érdekli ez a Gameforgot? A Gameforgot csak az érdekli, hogy megvegyék a neutroniumot, még az sem, hogy egy normális fórum legyen, amit mindenki megért. A nagy szabályok mg annyit érnek itt, hogy semmit.
Ráadásul nagyon komolyan lehet venni ezt a neutronium ügyet, a helyzet komolyságát figyelembe véve biztosan megvalósult volna heti egy ilyen üzlet.
Szoval egyesek viselkedése igazán meglepő, akiről nem is gondolta volna az ember.

Éppen ezért Emeriknek a HQ Atlanticanson Emlékszobrot fog állitani avatni az Antivirus szövetség.
Valamint nyáron elmegyek Keszthelyre és elrejtek Emeriknek egy üzenetet, a helyszint lefényképezem és leirom, hol a titkos üzenet. És Emerik felkutatja ezt az üzenetet és majd beteszi a fényképet ide a fórumba.

Nem értem, miért kell őt bántani. Csak azért, mert nem szeretünk valakit, még nem kell eltaposni. Ráadásul szerintem nem is adott rá okot.
Ha multizik valaki, vagy akármi, az oké, de mikor a semmiért kitiltják az embert, az teljesen felesleges, ráadásul igazságtalan is.

Mindegy, tudom, hogy nagyjából egyedül vagyok a véleményemmel, de talán a letünt Kaptárvezér Micsubicsi alhadnagy kicsit egyetért velem részben, itt-ott... Ennek ellenére szegényt természetesen megöljük majd előbb utóbb, persze csak elméletileg.

Miért kell annak örülni, ha másnak rossz, vagy ha mást megbántunk és bánatot okozunk? A veszekedés az egy dolog, ki nem veszekszik, de mikor beletaposunk a másikba, csak azért, hogy jól érezzük magunkat ettől, hát az igazán nem szép dolog.

A többit elfelejtettem, Micsubicsi kaptárőr vallással kapcsolatos nézeteivel egyetértek.

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

33

Friday, June 18th 2010, 9:16pm

bocs KLOn, de majd holnap válaszolok, mertz m,ost else tom olvasni, hogy it írtál... totál részeg vagyok XD

Na most már józan vagyok :D elolvastam, amit írtál KLON.
Én is írtam andikának,
Úgy tűnik reménytelen a dolog...
Mindenesetre jó volt veletek játszani, és jó volt, hogy ittt lehettem :)

Amúgy nem nyifogásból, de pont Raszputyin az aki olyan velem... na mindegy.

UI: mivel andika szemét volt velem, azért zöld színnel fogok írni.

This post has been edited 3 times, last edit by "Kayron Jarvis" (Jun 19th 2010, 4:44am)

AbsoluteU

Intermediate

Occupation: ReapeR

34

Sunday, July 18th 2010, 1:38am

Hali!

Emerik, szerintem szedd össze magad és csapj oda.
Nyomatod a fórumot mint atom, klikkelhetnél közbe párat az oldalon is !

üdv

Az árak az Áfát tartalmazzák, felár még nincs rajt. :grumble:

Kayron Jarvis

Banned indefinitely

35

Sunday, July 18th 2010, 12:16pm

Hali!

Emerik, szerintem szedd össze magad és csapj oda.
Nyomatod a fórumot mint atom, klikkelhetnél közbe párat az oldalon is !

üdv

Abs nem értem m ire céloztál ezzel, ha leszel írd majd meg :)